AKTUELNO

Nije im pravo.

Ponedeljak veče u Beloj kući rezervisano je za "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Ove nedelje vođa je Milica Kemez, a pre samog izbora, zadrugari su komentarisali današnju raspodelu budžeta. Najpre su komentarisali veliki budžet koji je Milica dodelila Miljani Kulić.

Milica ima strah veliki od Marije Kulić - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana i Zola su uradili istu stvar, sa njim nemam komunikaciju. Znala sam da će to izazvati reakciju, znam kad god se Miljani da veliki budžet svi skaču, a svi joj daju. Meni je nje žao, i kad me povredi budem ljuta, i da je izvređam. Prošli put sam joj svašta rekla. Ona sada nije psihički stabilna, kao što je moja sestra kaže za mene. Što se tiče nje, uvek sam pristrasna. Vodile smo i radio zajedno. Zola je ušao da je iskoristi, njega ne mogu da žalim. Koristi Miljanu zbog rijalitija, bez nje, njega nema. On je govorio kako će se on njoi osvetiti - govorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana nije sama mogla da ostane trudna, za to krivim i nju i Zolu. Nije mi se dopalo kod nje veliki budžet za Miljanu i Boru. Glupo joj je obrazloženje, ovim gestom je pljunula sama po sebi, a on po njoj kad je bacio budžet - rekao je Đorđe Milutinović.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Kulić nije uspela da se probudi i da prisustvuje emisiji, a kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga