AKTUELNO

Šok!

U Beloj kući uveliko je u toku raspodela budžeta ovonedeljnog vođe Milice Kemez, koju je na tu funkciju postavila Ljiljana Stevanović Lili, koja je sinoć napustila "Zadrugu".

Đole, srednji budžet, on je mlad previše da bi zastupao stavove Vladimira Tomovića i Marka Đedovića koji su išlifovani, koji su prošli sve i svašta. Oni su te uzeli pod svoje, uzeo si puno njihovih stavova. Treba da budeš spontaniji, više svoj, ne nečija bleda senka, kopija. Inteligentan si, često pogrešiš jer se vodiš njihovim glavama, lep si dečko, imaš vremena da se naučiš - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kenan je ovu podelu budžeta najviše nagrabusio. Jako je pametan, pušta da pričate o njemu. Svestan je sebe, nema potrebu da se dokazuje. Sve znaš, ničije mišljenje ne može da utiče na tebe, patrijarhalno si nastrojen. Voliš i ceniš Rialdu, ne znam kako to uspevate, nemate mrlju za sad - rekla je Milica.
Vuk je neko ko nas sve nasmeje. Pozitivan je, imala sam mišljenje da je prepotentan. Priča sam sa sobom, ponekad ne znaš šta hoćeš. Ne možeš da veruješ da napolju imaš sve, a da si ušao ovde. Meni se sviđa to što radiš - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki budžet za Boru, uvek je bio tu za mene, šalje da jedem po Neci, briga me šta će ko reći - završila je podelu budžeta ovim Kemezova.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga