AKTUELNO

Iznela svoj stav o njima.

U toku je emisija "Pitanja novinara" urednik zabave portala Pink.rs , Nemanja Vujčić ja zamolio Sandru Rešić da prokomentariše ceo slučaj s Miljanom Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam šta da kažem više, ali meni je smešno da komentarišem njihov odnos. Verujem da je bila trudna, i da je išla na abortus. Ali ne verujem da je imala taj problem da je bila bez kiseonika. Nisam za abortus, mora da postoji neko drugo rešenje. Mi smo ovde saznali sve o njima, od njih samih, pa čak i Marije koja ih je našla u onakvom stanu. Ja smatram da njih dvoje ne smeju da imaju dete, jeste greh od Boga što je uradila to, ali muka mi je i plače mi se, ali oni nisu jedno za drugo. Oni su se ovde svađali koliko para duguju, jedno je dar od Boga, a drugo je da tom detetu damo takav živo sa njima. Verujem da je uradila kiretažu, oni da imaju dete, a da ga čuva Marija opet. Da ih nalazi u zadimljenom stanu ne treba to. Ti nećeš da se zaštitiš, a mogla si. Pogrešila si, i zgazila sve - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Jutros sam bila na kiretaži, meni nije lako, ali vi ne vidite to. Pričala sam ja sa mojom majkom - rekla je Miljana.
Meni ovo nije normalno. Ja više neću da komentarišem njih dvoje, ne mogu više ovu temu - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde smo im aplaudirali kad su rekli da će roditi, a onda otišli na kiretažu - uralo je Mića.
Miljana, ti si bila super u drugoj sezoni, sve do momenta dok nisi upoznala Zolu. Miljana se nije kockala bez Zole - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.

#Zadruga