AKTUELNO

Nije je štedeo na rečima!

U toku je emisija ,,Pitanja novinara", a u Beloj kući vodi se polemika oko odnosa Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Nakon što se Miljana vratila sa odrađene teške kiretaže, zadrugari su ostali u šoku kada su je ugledali na vratima Bele kuće.

Kako komentarišeš ovo sve što je Miljana ispričala kroz šta je prošla, ne znam zašto joj ne bi verovao? - upitao je Nemanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle će plakati u štali, kada ga budete snimali - dobacila je Miljana.
Neke stvari se kose u mojoj glavi, imam potrebu da joj kažem da ću joj prići, ne znam da li sam grešnik što kažem da želim da popričam sa njom. Ja ću pokucati, pa nek me maršira - rekao je Zola.
Ja sam danas rekao nešto za Miljanu i izabrao je za najbestidniju osobu, voleli bi mi kao ljudi i humanisti da je ovo što je izjavila istina i što se tiče ovoga što je rekla za kiretažu i za trudnoću, ali i za opšti odnos sa Zolom. Mada ja ne verujem nijednu reč, po nekim iskustvima nažalost, znam da žena mora da miruje, ne izgleda ovako lepo i sređeno, da zna šta se dešavalo za stolom. Ja očekujem da već posle 4 dana opet prave bebu u maminom krevetu, vređaju nam inteligenciju. Da li može jedan mlad par, da je sve tačno, da se ponaša prema živim bićima koje prave samoinicijativno, niko je nije terao da širi noge, ni njega da puni. Ja sam Sikiju prorekao sudbinu, zamisli da vam ćerka tri puta za tri godine odradi kiretažu. Mlada prasad se ne j*bu tri puta za godinu dana, ali Božić je, pa valjda tako to ide. Ko ovu devojku može da shvati kad je bolesna? Ako nije bolesna, onda smo mi poremećen sistem vrednosti - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga