AKTUELNO

Haos koji ne prestaje.

Nenad Lazić Neca osvrnuo se na problem, jer su ga zadrugari osudili da je nevaspitan, na šta je Sandra Rešić burno odreagovala, pa se obratila Bori Santani, zbog vređanja ovog mladog zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ide za tobom, kao idiot i gleda u tebe kao u Boga, bila bih ponosna da postoji neko u ovoj kući, u ovom gradu da ide za mnom kao kuče! Zbog toga bih ga poštovala, da ga ne vređam! - povikala je Sandra.
Mrzim kada me neko vređa na osnovu s*ksualnosti, Matora zna priču zbog čega se sve desilo sa životom, pa sam i Sanji ispričao i tebi sam Marko ispričao, pa si to iskoristio protiv mene. Hoću samo da se osvrnem na temu ko je po mom mišljenju najbestidniji - rekao je Neca, pa ga je Đedović prekinuo.
Ljudi, Neca trči za Borom, Milica ustane i kaže da joj Bora ne odgovara, ali trči za Borom! - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

On je rekao da hoće da me diskvalifikuje, da me izbaci, to mi je rekao, nisam ja lud - povikao je Bora.
Ja sam krenuo da pričam o Ša, posle toga sam mu ja odgovorio grubo, on je krenuo da vređa moje roditelje - rekao je Neca.
Aleksandra je isto osoba koja spada u grupu bestidnih, vezano za onu situaciju sa Filipom, a i on spada tu, zbog gađanja kamenjem. Kada je to u pitanju, prelaženje preko svega toga, bestidno ponašanje, nikada ovu devojku nisam osudio za tako nešto, a svi su je osuđivali. Ja sam ti rekao da ne želim priču sa tobom, ti si rekla Zoli - rekao je Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana Tomić Matora pobesnela je na Cveleta, jer je iznosio lične probleme, pa je počela da urla i preti da mu neće dati da spava. Potom je i Sandra Rešić zaurlala iz petnih žila na Cveleta, jer je sve vreme potencirao na ličnim problemima.

Od prvog dana imaš problem sa Anjom, ti jedini problem i stav koji imaš je Anja, da li ti imaš nešto drugo u rijalitiju? Jedeš i svađaš se sa Anjom, da li imaš drugo interesovanje? - urlala je Sandra.
Svi mi se naduvajte k*rca! Ti si ograničena Sandra, nikad u životu, od kada sam ovde, ne mogu da završim, zbog vas - poručio je Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si p**ka koja urla samo na Anju, a dok ti Ša vređa ribu ćutiš! - nastavila je Rešićeva.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga