AKTUELNO

Sve je objasnio!

Naredno pitanje je postavljeno za Nadicu Zeljković: "Ovde se priča da postoji šansa da uđe vaša ćerka, kako bi to uticalo na vas?"

Foto: TV Pink Printscreen

Svi znate zašto bi bilo pozitivno a što negativno. Postojale bi dve strane, mislim da bi bilo lepo da je vidim i da je zagrlim ona je moje dete, a negativno bi bilo to da biste me vi napadali a ona bi reagovala - rekla je Nadica, pa postavila pitanje za Tomu Panića: U koga si više zaljubljen u Moniku ili u Rialdu?
U Matoru! Moram da objasnim neke stvari, ja sam počeo sa Monikom da se družim i Matora to zna, a ja nikada ne bih voleo da imam vezu kao Maja, gde bih imao problema gde bih se drao i gađao. Da smo ćutali, mi bismo nastavili Paula i ja, a ja sam bio uporan da izvedem nešto na čistac pa makar ispao i negativac. Ja sam video kuda to ide, i ja takve veze ne želim imao sam ih dosta, nakon svega neka devojka mora vrlo ozbiljna da bih ja ušao u vezu. ja nisam zaljubljen ni u jednu , a svima sam sumnjiv! Ako sam jednom pogrešio neću opet, a da mi se neka sviđa niko me ne bi zaustavio kao i što nije. a što se tiče njih dve, ja sam Rialdi iritantan i dobila je restrikcije od Kenana, a sada smo spustili loptu i ne peckamo se više ni u prolazu - rekao je Toma.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga