AKTUELNO

Bila je oštra na jeziku kao i uvek.

Za crnim stolom se odigravaju još jedne nominacije u nizu, a zadrugari biraju između Sanje Stanković i FIlipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Filipa, na početku smo imali konflikt, ali smo posle bili dobri. On je osoba koja ima dobre osobine, ali u mojim očima pada po nekim stvarima, ja se drugačije vodim, drugačije gledam neke stvari, to je ono oko vređanja i agresivnog ponašanja. Kada smo imali drugi konflikt, to je bilo zbog mog odnosa sa gospođom Vrbaški, ispao sam da budem pametan, a ne drzak i bezobrazan. Sanja i ja smo u top odnosu, podržavam njihovu vezu, tako da šaljem Filipa u izolaciju - rekao je Đole.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Filipa, ja znam da on kada je u nekom unezverenog stanju, da sam mu ja prijatelj i da saveti nemaju veze sa MInom ili kime, nego samo ono što gledaju njegova majka i sestra. Ti ne možeš da se kontrolišeš, to je jače od tebe. Ja sam doživela i da me malo uvrediš, ali mislim da znaš šta ti i kako ti želim. Ja i Mini govorim šta je najbolje za nju, a tebi za tebe. Što se tiče Sanje, ona se prema meni postavila od prvog dana kao neko sa kim neće igrati rijaliti, izabrala je baš mene od ovih novih takmičara. Da li sam ja naivna ili nisam, ja sam u to poverovala, ali sam osetila žensku ljubomoru i sujetu, toga nema, nemamo zajedničke interesne sfere, ja sam se prepustila, ali platila kako sam platila, ali ne kajem se, ovde ljudi zbog pesama i spotova prodaju prijateljstva, ali sam se nadala da će to ostati između nas, ja sam to i platila. Prosto Sanju ne mogu da pošaljem, šaljem Filipa - rekla je Jovana Ljubisavljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Sanje i Filipa, imamo korektan odnos, možda imamo nekako bliži odnos. Sanja je devojka za koju je mene Milan pitao zašto je zagledam, ona je meni drugačija od svih devojaka. Ona ima tu specifičnost i seksepil. Sanja je bila u prvoj sezoni Zadruge, koliko znam, ona je bila sa Anđelom simpatije, ali je on ušao u vezu sa Teodorom, a Sanja je kasnije, što je za mene bila super stvar što je uradila, ušla u gej vezu, to ih je napravila poznatim. Od jedne anonimne devojke se i te kako izdvojila. Lično mislim da ona nije gej, drugo je probati na jedno veče, a drugo je živeti sa tim dve godine, ali to je više bila veza u rijalitiju, a svi znamo da u rijalitiju nema odnosa kakav je spolja, a čim se to probalo napolju, videlo se da nije to. Ja sebe poznajem u njoj, ona će od Jovane, od Anđela, o mene šta njoj odgovara uzeti, lično mislim da ona sa Anđelom, ima neke simpatije, poljubac, jeste, nije, to su gluposti, ali to je kulminiralo ovde, ali ona je iskalkulisala, ona sa Jovanom neće, a treba joj neko ovde, neće gej vezu, a ona ima neko ponosno držanje i gard i to ume da koristi sa muškarcima, zato je Car i bio sa njom. Ali joj on ne odgovara, Anđelo je kulturan, fin, ali ta veza neće funkcionisati napolju, ona ima svoj stav, mišljenje, želje od muškaraca, on je suviše mlad za tebe, da bi ti opstala napolju, ti imaš drugi ritam života, koji ne mislim da on može ispratiti. Mislim da Anđelo ima malo veća osećanja i ljubav, a Sanja je vrlo vešta devojka. Što se tiče Filipa, on je mene mnogo nervirao, a kasnije me je osvojio tom njegovom, on jeste agresivan, pratio je rijaliti, gledao je Minu i Mensura, voli da je u centru pažnje, ali je on prema meni izuzetan, nikada me nije povredio, pita me da li sam gladan, glasao je za mene kada sam bila nominovana, prošli put sam poslala Sanju, ovaj put ću ostaviti Filipa, a poslati Sanju u izolaciji - rekla je Lili.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga