AKTUELNO

Morao je da se obrati porodici!

Trenutno se u Beloj kući održavaju nominacije, a zadrugari biraju između Sanje Stanković i Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostvljam Filipa, a šaljem Sanju. Prvi razlog je moja mama koja se rasplakala kada je videla Filipa napolju i on mi daje savete! A drugu razlog je Matora, jer je nesrećna od kad je Sanja ušla - rekao je Neca.
Ja ću biti jako kratak, izdvojio bih samo sekund i želim da kažem da me hvata paranoja i crne misli i moram da poručim mojima da ih volim, kao i Olji i da me više ne zovu i da ne dolaze za Novu godinu. Sanja je neko ko je osamdeset odsto rijaliti, dvadeset emocija. Ona je pokazala da dosta stvari radi zbog rtijalitija, Car je mentalac kao i ja ali imamo neki odnos, i situaciju u pabu ali smo bili pijani, ali smo se pomirili. Nominujem Sanju, jer nismo bliski i imali smo konflikt koji je bio budalaština - rekao je Vuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću da kažem Car je stvarno super, imamo neku sličnu crtu. On je emotivan i iskren, udara sebe sam to je radio i Miki, ali i ja i razumem ga kad to radi i kada psuje. To sa Vukom i Mišelom ja znam da ih on nikada ne bi udario, ja sam to video i jako smo slični. Sanja, izmirili smo se a u šoku sam za sve a ona me je ubedila da je ona zaljubljena u Frna, i rekla mi je da je stvarno zaljubljena u njega i ja vidim nju i Cara. Ja sam mislio da će oni ući u vezu, a rekla je kako liči na bivšeg, a ona nas je premantala Matora je bila u pravu. Ja nominujem Sanju - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga