AKTUELNO

Dao je podršku novopečenom paru.

Lepi Mića sledeći je gostovao u emisiji "Delegati", a on je komentarisao aktuelne situacije u kući:

Foto: TV Pink Printscreen

Na primer, odnos Mine i Cara je jako čudan, što više psovki i poniženja, veza je stabilnija i bolja. Što se tiče Maje i Janjuša, oni nisu u vezi, oni su u ozbiljnom problemu, možda se nekada taj čvor ovde odveže, možda i ne, videćemo, ovo su pacijenti sa teškim oboljenjem. Tara, evo, na sve načine pokušava da uđe u vezu sa Nikolom, ja navijam za istinu. Veza Bore i Milice čeka svoj oporavak, ja bih nazvao to šizofrenijom, ne mogu jedno sa drugim, ne mogu jedno bez drugog. Najbolje bi bilo da njihova ljubav umre - počeo je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja Marković je i dalje ubeđena da ona ništa pogrešno nije uradila, Alenu je teško. Veza Matore i Sanje je konačno pukla, Sanja je otpočela novi odnos sa muškarcem, ja sam se za vezu Anđela i Sanje uvek zalagao i hvala Bogu da su se našli, treba ona da nađe nekog ko će je ispuniti u svakom smislu. Kenan i Rialda su mi kao mrtvo puvalo, bez energije skroz, nikada me neće ubediti da su par - komentarisao je Mića.
Međutim, na pomolu je nova ljubavna afera koju vi ne vidite, a to su Zerina i Tomović. Mislim da su njegove emocije veće, a ona se potpuno upecala - zaključio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga