AKTUELNO

Ovo je svima bilo smešno.

Na samom početku emisije "Radio Delegati" domaćini Marko Janjušević Janjuš i Filip Car osvrnuli su se na sve veze u Beloj kući, a onda su najavili teme koje će danas komentarisati zajedno sa svojim gostima.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon pesme koju su voditelji pripremili za publiku, oni su najavili svog prvog gosta Nikolu Đorđevića kako bi prokomentarisao kako se snašao od ulaska u rijaliti.

Kako se osećaš, sve devojke su poletele ka tebi? Rekao si da "pi*aš po devojkama"? Ispričaj nam svoje kombinacijee i poslove kojima se baviš van Zadruge, kako privređuješ? - pitao je Janjuš.
Nisam stvarno. Što se tiče poslova, prvo sam radio u šanku, kao šanker, nisam znao gde udaram. Kopao sam gliste, pa prodavao ispod Pančevačkog mosta. Prodavao sam ih u koficama. Ja to dam mojim preprodavcima, ja sma bio prva ruka - objasnio je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni posle dođu, pa druga ruka prodaje? - pitao je Janjuš.
Pa da, oni su na sitno prodavali, a gliste su bile hibridne, i debele ko prst - objasnio je Nikola.
A gušteri? - pitao je Car.
Da, hteo sam da ih preprodajem, uzimaju se u Mađarskoj, na sajmu. Dobio sma papire, pa sam ih prenosio - dodao je Nikola.
Šta je sa autima? - pitao je Janjuš.
Drugar i ja smo preprodavali aute, otvorili smo kao taj neki sajt. Ljudi u problemu ih doteraju, i onda ljude na priču slomimo, i on ga da za sitne pare. Ne sređujem ga, odmah ga prodam. Bilo je i kada smo gubili, nismo neke mogli da prodamo - rekao je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne treba ovo da priča, lud je, to rada ljudi, ali nije trebao da priča. Moram da mu kažem - komentarisao je Alen dok je slušao šta Nikola priča u emisiji.
Baviš se i ugostiteljstvom? - nastavio je Janjuš.
Da, sa drugom radim privatne proslave, a radio sam i kao obezbeđenje, a posle kao konobar. Ja ajncer nisam znao da držim, a fora je bila da su oni svi bili uigrani. Pivo 180, a oni naplaćuju 350 dinara. Najveći bakšiš je oko 30, 40 za noć - dodao je Nikola.
Da li te Tara asocira na guštera? - pitao je Car.
Nemam plan da ulazim u veze, ali mislim da se ne bi poklopili - dodao je Nikola.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilozima koji slede ispod.

Autor: D.B.

#Zadruga