AKTUELNO

Rekla je sve što je imala!

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković su se konačno susrele i porazgovarale o Anđelu Rankoviću, nakon čega je došlo do žustre rasprave. Tomićeva je poludela nakon čega je sve što je imala sasula bivšoj u facu.

Nema potrebe da ja pričam sa Anđelom, ne želim da se spuštam na taj nivo. Rekla sam ti da ovaj put ideš sama, moj komentar nećete dobiti, sami ste se ukopali - rekla je Matora.
On dečko stvarno ništa loše nije mislio - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Dečko koji mi je pričao da sam psihopata i da ja razvijam filmove? Šta njega boli ku*ac za mene. Tvoj dečko treba tebe da zaštiti i da ustane i da te brani, ja sa vama nemam šta da pričam! - vikala je Matora.
Nisam te nikada koristila, ja ne želim sa tobom da se svađam - preklinjala je Sanja.
Ja nikakve scene neću da pravim, sama ćeš da nosiš svoje breme. Ja ti više neću stajati na žulj, dosta je Jovana bila psihopata. Vi se bre od početka ložite jedno na drugo, ti si osoba koja je spremna na sve, poštedi me, nemoj da se svađamo. On mi se zakleo u majku da nema ništa sa tobom i da nema emocije - objasnila je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne pravim priču! Danas sam ti rekla kako jeste bilo - objasnila je Sanja.
Ako nastaviš, dobićeš Jovanu koju ne želiš da vidiš. Ja sam htela da ti se use*em u život kada dođe ovaj trenutak, ali neću, rešila sam da se ne mešam, sada imaš njega - nastavila je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi ispod.

Autor: D.B.

#Zadruga