AKTUELNO

Sve se otkrilo!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca", postavljeno je Bori Santani: "Kako te nije sramota za sve one reči koje si uputio Ermini, i sve zbog toga jer je iznela o tebi i Mireli, sram te bilo?".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se Ermininoj mami izvinio na radiju, i ja se izvinjavam i sada njoj. Razlog toga je bio jer su mi ljudi rekli da sam preterao i jesam. Mi smo bili u super odnosima, a ona je ustala i oplela po meni, i zbog toga sam je napadao! Ja joj se posebno izvinjavam za dete i njenoj porodici, a ona me je navela na to da iznesem sve najgore! Muče me te stvari jer je to izašlo, a ja nisam mogao da se setim te situacije (sa Mirelom) - rekao je Bora, pa dodao:
Nemoj da lažeš, budi iskren jednom - rekla je Milica, a onda je Bora krenuo da priča o Mirelinom stanu i pogubio se:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bio u stanu tri sata i sedeo sam na garnituri i popio vodu! Ona devojka je bila na telefonu, pa je zaspala i ja sam ustao ujutru i video da je bilo oko osam ili devet sati, ali ja sam bio pijan! Ja sa Mirelom nisam mogao da budem jer ona ima dečka. Neka se oglasi njena sestra, ja ću ispričati celu istinu - rekao je Bora.
Boro, lažeš da si bio pijan, i šta ona ima da priča istinu reci je sad - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

U nekoj komunikaciji koju sam imala sa njim, rekla sam mu da kaže sve, a on mi je reklao kako čeka da se Mirela oglasi, onda sam mu ja rekla kako samim tim potvrđuje sve. Ja mislim da je on imao nešto sa njom i da Milica to zna, ali je boli! Međutim, ona meni nije jasna da pored svega leži sa njim a posle svega nemaju ni konflikt. Generalno ja mislim da ona sa sestrom imao loše odnose - rekla je Zerina.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora nije nevin u ovoj priči i trebao je sve da kaže, a on se odao u par situacije. Ona sada ne može da se poveže, i ta Mirela nije normalna, jer se borila protiv rijalitija a sada se druži sa tim ljudima iz rijalitija. Da su oni u normalnoj vez, ne bi bio problem da kod nje prespava - dodao je Janjuš.

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga