AKTUELNO

Gotovo je, i to sve zbog njegove majke.

Naredni gost Bore Santane bio je Vladimir Tomović, a on će ga u Radio Amneziji ispitati sve ono što mnogobrojnu publiku i slušaoce koji redovno prate dešavanja u kući zanima.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričaju da su se Mini vratile emocije, da i i dalje kažeš da ćeš čvrsto stajati uza zid? - pitao je Bora.
Postoji jedna žena u Baru za koju ne želim da pusti jednu suzu zbog mene. Ako ona kaže da ja ne treba da budem blizu Mine, ja neću, i napraviću radikalan rez. Video sam da se sinoć opet zaigrala rijalitija, a definitivno je da ćemo da prekinemo druženje, i nećemo spavati u mom krevetu. Nećemo imati potrebe da se zagrlimo, poljubimo, sada je ovo na moju inicijativu - objasnio je Vladimir, pa se dotakao Cara:

Foto: TV Pink Printscreen

Video sam šta je radila sa Carem, ja te igrice da igram neću, ja ću ovde praviti prave korake, a sreća moje majke mi je najbitnoja - rekao je Tomović.
Koji je tvoj razlog, posle svega što ti se desilo, da daš Mini šansu da ti se približi? - pitao je Bora.
To što smo ispod istog pokrivača dokazuje da ja mogu nekoga kome ne verujem jedan posto, da dokažem da ja neću da pokleknem. Neka nastavi da se igra u rehabilitaciji, i neka se prepucava za rulet stolom. Da igram rijaliti, mogao bih da budem sa njom - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu.

Autor: D.B.

#Zadruga