AKTUELNO

Nikad iskreniji.

Nakon pesme pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog, Bora Santana je najavio današnje teme koje će prečešljati u današnjoj emisiji. On je pomenuo žurku od sinoć, ali i dešavanja tokom cele nedelje kao što je Janjuševa ispovest, odnos Nataše Radan i Anđela Rankovića, ali i mnogi drugi, nakon čega se podsetio malih oglasa.

Prva tema je bila žurka, a onda je najavio svog prvog gosta, a to je bio Anđelo Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Dugo nisi bio ovde, ali nas sve zanima kakav je tvoj odnos sa Natašom? - pitao je Bora.
Jeste spustio sam loptu, ali ti znaš da ja ništa neću na silu. Ona je moralnija od mnogih devojaka ovde, neću da ih nabrajam, oni za Natašu mogu da pričaju svašta, ali većina koja je provela vreme sa njom, nema loše mišljenje. Ona nije loš čovek, loša osoba, ja sam samo rekao da je ona prema meni ispala loša. Prošlo me je sve to, i ja sam naučio da ne puštam ljude više blizu sebe, i ne želim da ljudima prelazim preko svega. Mislim da imamo korektan odnos, i tako će i biti. Što se tiče toga da sam joj prekrio zadnjicu, ja to radim i kada vidim kod drugih devojaka. Neumesno je, ali ja to ne volim da vidim. Volim kada mi je neko draži, da obraćam pažnju na neke sitnice. Što se tiče sinoć, ona je rekla da ide da se tušira, pa da želi da priča sa mnom. Rekla mi je kasnije da se šalila, ali nije bilo poziva u krevet. Nema šanse da budemo zajedno, rekao sam da neću ulaziti u vezu sa bilo kojom devojkom - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Dođe li ti nekada da je poljubiš? - pitao je Bora.
Naravno, fali mi ženski dodir, žensko telo, ali ne želim da pravim budalu od nje, jer ne želim da mi služi da se poljubim sa njom. Jedina opcija je da ovde uđe neka nova devojka - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoj i Paulin odnos? - pitao je Bora.
Ma mi smo okej, zezamo se, sprdamo se, ja je zezam za njen stil oblačenja, ali ništa više. Ne znam zašto se stalno sklanjam, rešio sam da se više zezam i šalim, i to je to. Imamo skroz korektan odnos, sada malo više pričamo, ali to tako ovde ide, nekada se družiš sa nekim više sa nekim manje - rekao je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi. 

Autor: D.B.

#Zadruga