AKTUELNO

Oni su kao pas i mačka.

Mina Vrbaški i Filip Car su tokom današnjeg dana imali još jedan okršaj, a Marko Janjušević Janjuš je na sve načine pokušavao da ih pomiri i da smiri strasti između bivših. Ovog puta, povela se tema oko toga da li Mina voli Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja došla da mi se izvini - rekla je Mina.
Biću iskren, on me je zamolio da popričam sa tobom, kaže da mu je krivo, a ja sam mu rekao da je preterao. A sada te pitam, osećaš li išta prema njemu? - pitao je Janjuš.
Ne, ništa - objasnila je MIna.
Onda se skloni, nemoj menjati baterije - nastavio je Janjuš.
On očekuje da ja kažem da imam emociju, rekao mi je. Krivo mi je što se ovako ovaj odnos završio, ali nisam ja kriva - objasnila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga je do njih došao Filip Car koji je zamolio da porazgovara sa Minom.

Je*iga sve kontam, popio sam juče, ali eto, danas jesam kriv. Kriv sam svaki put kada je uvredim. Slab sam na nju, uvukla mi se ispod kože. Ne znam, volim je kao čoveka - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne radim ništa, niko me ne interesuje, danima sam loše. Rekla sam da je sve što se dešava iz nemoći, ja sam pukla, ja svaku noć plačem, ne mogu da spavam. Ovo je poslednji put da ja pričam sa tobom, ja nemam šta da pričam sa tobom. Ja ovde nikog ne volim, ni sebe više ne volim jer sebi dozvoljavam da razgovaram sa tobom. Za mene si nula, meni si ti odavno ugasio sve zbog vređanja - rekla je Mina.
Hoćeš da definitivno završimo i da se ne obraćamo jedno drugom? Može li to? - pitao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako želiš da nemamo odnos, nemoj da podbadaš, i da me peckaš. Sinoć si me bockao za rulet stolom. Nema gledanja, bockanja i ostalo - odbrusila je Mina.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilozima koji slede.

Autor: D.B.

#Zadruga