AKTUELNO

Tomović je imao opsežno izlaganje.

U toku je "Pretres nedelje sa Milanom" a sudeći po temama od ove večeri, ova noć definitivno obećava. Naime, u nedelji za nama, desile su se mnoge stvari koje su promenile sam tok rijalitija, ali je voditelj Milan Milošević tu, kako bi zajedno sa zadrugarima, ali i akterima mnogih situacija prokomentarisao sve one goruće teme koje su tresle Zadrugu poslednjih par dana. Naredna tema o kojoj se govorilo bila je vezana za Frana Pujasa i Paulu Hublin. U celu priču umešana je i Aleksandra Nikolić koja je odmah reagovala i odbrusila svima da ne želi da je mešaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da me neko osuđuje! - vikala je Aleksandra.
Obukla bundu i misli da je nešto važna! - dodao je Tomović.
Aleksandra je meni okej, ona zna da ja ništa ne bih nikada imala sa Carem A meni je što se Frana tiče samo drago što znam da ima emocije, ja ćutim, on pravi face - dodala je Paula.
Kad nju odje*u, ona se meni vrati! - ubacio se Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja idem da radim u klubu, i obučem duks i to, i jednom sam obukla haljinu i rekao mi je da sam pro*titutka, i konstantne su uvrede, a ja njega nijednom nisam uvredila - počela je Paula.
Paula, rekla si da i kada bi se sutra uzeli, da bi beba spasiala vašu vezu? - rekao je voditelj Milan.
Da sam hteo dete, napravio bih joj dete. Ona meni posle Tome dolazi i priča kako sam bolji od njega, a sada me pljuje - objasnio je Fran.
Uglavnom, stvar je u tome da drugu neće imati ovde, a ni napolju. Boli me briga, ovde je došao sa mnom, napolju je mogao propadati, a ako napravi išta sebi, napraviće i meni. Nije Maja Marinković, veruj mi - objansila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ide od ljubavi do mržnje - komentarisao je Fran.
Ja sam rekla da sma ovo odlučila, ali ne očekujem da mi oprosti, što se onda mirio sa mnom? - pitala je Paula.
Ne znam, ali koliko se razumem, ona je rekla da mu neće dati da bude ni sa kim. Ja ne znam, ali sada mi je na kraju sve jasno. Ključ je u Nikolinim rukama, ona ga gleda poželjno, prati kuda se kreće i ostalo. Fran, ja većeg magarca za ljubav video nisam, ti si posle svega što se desilo ljubio sa tom devojkom, ona te ovde dovela u kanal. Ti si posrnuo, bio si na pragu nervnog sloma, a prema Tari nisi bio fer, moraš da imaš poštovanja, i dužan si joj izvinjenje - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga