AKTUELNO

Ovo je sve zanimalo!

U toku je emisija "Pretres nedelje sa Milanom" a naredna tema koja se komentariše jeste trudnoća Miljane Kulić. Nakon izlaganja budućeg oca Lazara Čolića Zole, ali i same Miljane, dosta zadrugara imalo je da doda poneki komentar, međutim, onaj kome je voditelj Milan Milošević opet dao reč bio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako se desi da ne pričamo po dvadeset dana isto mene vuče da joj priđem, da pričam sa njom, ali znam kada priđem, znam šta će biti, ali mene vuče - objasnio je Zola.
Ali sada je ona tebi prišla - dodao je Marko Đedović.
Da li želiš dete? - urlao je MIća na Miljanu.
Želim, želim dete, ali imam problema! Ništa nije garancija srećnog zdravlja, braka i ostalo! ja želim da dokažem da sve ovo želim sa njim, videćete - vikala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona mene od početka ubija u pojam - pravdao se Zola.
Lazare, večeras si me ponizio zbog Janjuša i Maje. I samo da dodam, ja ne znam da li bih mogla da živim sa detetom sa anomalijama, i da mu nešto fali, ne znam, ne umem da objasnim - pravdala se Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

"Miljana on je rekao da ako abortiraš da on neće biti sa tobom?" - dodao je voditelj Milan Milošević.

Da, rekao je. Kada bi mi se desilo da tom detetu nešto bude, ja bih završila na psihijatriji, i da to je najveći problem, nije Zola - potvrdila je Kulićeva.
Ja sam to uradio na radiju, dok se nije ispostavilo da je trudnoća visokorizična. Sve verujem sada, i uverio sam se - objasnio je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

"Da li je ovo Zolin scenario kada je rekao Mariji da će ga plaćati do kraja života?" - pitao je Milan sve.

Da! - vikao je Mića.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu.

Autor: D.B.

#Zadruga