AKTUELNO

Neverovatan haos!

U emisiji ,,Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" tema o burnom odnosu Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša se nastavila. Maja je ustala da prokomentariše Janjušev odnos sa njegovom bivšom suprugom Enom Senić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam da me voli, ja znam da ide protiv svog srca! - prokomentarisala je Maja.
Šta sam ja slagao? - dobacio je Janjuš.
Da li će on uspeti da se vrati ženi? - upitao je Milan.
Ja ne znam da li se na ovakav način vraća žena? Ona nije kriva za ovo što se desilo između nas dvoje, ali ja ne mogu da se napravim luda sada... - prokomentarisala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Objasni sada, ja sam dobio prepisku, ona je napisala da ćete je upamtiti i on i ti bolesnica. Odakle tebi da prepiska, koja je izašla svuda u javnost? - upitao je voditelj.
On je meni poslao tu prepisku. Uvek sam sumnjala, mislila sam da pokušava da ispegla odnos sa njom. Ja znam da je on imao komunikaciju sa njom zbog deteta. I Miljana je rekla u jednom izlaganju, kada je izašao napolje, on je bio čudan tih dana kada smo izašli. Posle smo otišli kod mene u stan, rekao mi je da me voli, da su iskrene emocije, ali da u javnosti moramo da pričamo da nismo zajedno. Meni je neprijatno, sedim i lažem ljude. Meni je uvek bilo krivo, ja razumem, on je dobar otac i ljubav prema njegovom detetu je neosporna, ali ako smo uradili tu stvar javno, ne znam čemu napolju onda takva priča. On napiše status na Fejsubuku, ogradi se od našeg odnosa, a mi to veče bili kod mene u stanu. Kako ja da se osećam? To mi je daje sumnju, da ja pravim scenu. Nisam ja gola trčala, to smo se posvađali u tom etno selu - ispričala je Maja.
Nisam video to za šine, gledao sam situacije kada izlazi gola ispred apartmana i kaže da ide sada po ulici - ubacio se Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bilo ispred apartmana, to je bila sobica, gde je on živeo. Ja sam istračala za njim, niko me nije ni video. On je mene video golu u mašti, to mašta od Zadruge 2 - odbrusila je Maja Zoli, koji je tvrdio da ju je video golu na cesti.
Ma šta lažete, bre više? Gde možete biti go u bademantilu!? Sad je nacrniše, najgora, psihopata - zaurlao je Đedović.
Pa može, ako nisi nosila donji veš! Dobro, lagao sam - pravdao se Zola.
Onda i Janjuš laže, ako ti si lagao! - odbrusio je Đedović.
Ja i komšinica smo je videli! - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga