AKTUELNO

Burno!

Tokom kratke pauze, bivše partnerke Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora izašle su ispred Bele kuće kako bi popričale o njihovom sukobu koji je nastao za crnim stolom zbog ,,Izbora potrčka".

Foto: TV Pink Printscreen

Kaže, da je pitao Šebeza šta ima između nas, objasni mu da između nas nema ništa, on ima problem sa tobom! On nema ništa sa mnom zašto mene petljaju u priču, ne želim da budem uviše u toj priči! Zar nije šmekerski da kaže da je zaljubljen. Nije mu problem Fran, nego sam mu sad problem ja, misli da ima emocije prema njemu - rekla je Matora.
Ja svakako neću biti sa njim! Rekla sam mu da ako ima nešto sa tobom, da to reši sa tobom - uzvratila je Sanja.
Svi kažu da ja kočim, gde ja kočim? On opipava teren kod tebe, da vidi! Dobio je korpu, ali sam i ja dobila od tebe, pa sam se trudila. Znaš i sama, pomažeš mi u tome, nemam više to da gorim! Da je pre mesec ipo dana bila ovakva situacija, ja bih izgorela. Ja nisam ravnodušna, bile smo, ali sada mi Šebez kaže da ga je pitao Car šta da radi, šta ima između nas dve. On je bliži bio sa Janjušem, pa je uradio to Maji - nastavila je Tomićeva.
Moje mišljenje je da on jednostavno hoće da menja, jednu, drugu, treću... To ne može, ako se potrudi da me osvoji, možda i uspe -
Vi hoćete da manipulišete sa ljudima - zaključila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga