AKTUELNO

Ovo mnogi nisu znali!

U toku je "Pretres nedelje sa Milanom" a sudeći o samom početku večeri, ova noć definitivno obećava. Naime, u nedelji za nama, desile su se mnoge stvari koje su promenile sam tok rijalitija, ali je voditelj Milan Milošević tu, kako bi zajedno sa zadrugarima, ali i akterima mnogih situacija prokomentarisao sve one goruće teme koje su tresle Zadrugu poslednjih par dana. Prva tema koja se komentariše vezana je za dugo najavljivanu ispovest Marka Janjuševića Janjuša, koji je obećao da će priznati pred svima šta se dešavalo tokom njegovog celokupnog boravka na imanju u Šimanovcima. Naime, on se dotakao odnosa sa Anom Korać, pa je priznao da je među njima ipak imalo kontakta, i da je bilo poljubaca. Nakon nje, dotakao se i Ivane Šopić, ali i ostalih dešavanja vezana za Maju Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Ivanom nije bilo ništa specijalno, ali kada sam krenuo sa Majom, ja sam Ivanu precrtao. Maja mi je bila za*ebancija, do trenutka kada smo dobili zadatak, tada sam nešto osetio emocije prema Maji. To sam dugo skrivao i prikrivao. Možda smo se par puta poljubili na blic i to je bilo to. Stvarno smo se poljubili onda u garderoberu. Nisam mogao da se pomirim sa tim, jer nisam bio u situaciji da kažem ili da ne kažem. Kada ovako stavim sve na crtu, nisam ponosan na to što sam uradio sa njom, ne smatram da mogu da budem ni sa jednom osobom ovde - rekao je Janjuš.
Zbog Ane si pobegao, a zbog Maje ne? - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Veća je ljubav bila sa Majom, Ana ne može da se poredi sa njom, ona je meni ušla pod kožu, ušla mi je u mozak, pokušavao sam da se sklonim od nje, jer napolju imam to što imam. Po izlasku iz zadruge, ja krećem da se viđam sa Majom, kada sam došao kući, Ena je bila ljuta - dodao je Janjušević.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga