AKTUELNO

Burno!

Ponedeljak veče rezervisano je za "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Pre samog izbora zadrugari su komentarisali današnju kupovinu i raspodelu budžeta.

Svi trče, 90% ljudi odavde. Da smo ispoštovali bilo bi 4 sata, 15 ljudi, sve bi stiglo. Dobili smo kaznu, i oni se raspravljaju ko je kome uzeo red. Ja hranu neću da uzimam ni od koga. Ermina, Tara, Bora su otišle. Njih dve su bar rekle da su krive, Tara je krenula da saziva konzilijum doktora i magova u svojoj glavi, kreće sa teorijama. Bora i za picu pravi haos. Boro, ti si kriv i ti praviš haos. On je prevarom došao do mesta ispred prodavnice. Zabole me k*rac i za jače i sposobnije, mogu samo da izazovu da ih vređam. Sada ću da kradem, ne da kradem, ja ću da se poslužim. Ima da uzmem, pa kad me pitaju zašto, ja ću da psujem - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja uspem da stignem u drugu grupu, prvi četvoro uzmu sve uvek. Rekla sam Rialdi da ću ići prva. Stigli smo prvi Tara, Bora, ja i Đorđe. Onda je stigao Neca. Kriva sam sto posto, Rialdi sam ustupila mesto, ja koja sam rizikovala svoj honorar, rizikovala sam ga zarad mesta. Ostala sam bez ičega - rekla je Ermina Pašović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga