AKTUELNO

Au, šok!

Ermina Pašović i Jovana Tomić Matora popodne su provele zajedno, razgovarajući o njenoj bivšoj devojci Sanji Stanković. Nakon svih burnih svađa, haosa i afera, Matora je otkrila da više nije ludački zaljubljena u Stankovićevu.

Foto: TV Pink Printscreen

Čačka mečku, njoj je bitnije da ne ispadne folirant, a hemija postoji između njih! Ja sam joj rekla, nema potrebe, sad imamo ovakav odnos, ne može da se poredi ono što sam osetila sa njom, meni se vrtelo, non-stop mi se plakalo, neka stvar me je slomila pre neki dan, pa sam plakala. Sinoć sam joj rekla, ne mogu da kažem da sam ravnodušna, ali nemam više emociju da je ludački gledam, gde je i mnogo mi je drago što se tako osećam! Ja sam mislila da je to nemoguće, činilo mi se da ludim, čini mi se, sećaš li se ono kad si ti ušla - rekla je Matora.
Kaže ona meni, ona mnogo voli Riča, to joj je sve, i onda mi se zaklela i kao može da ide na poligraf - dodala je Tomićeva.
Jao, kad čujem to, meni se prverneu u želudcu - ubacila se Ermina.
S*ks, poljubac i za muvanje, za to može da ide na poligraf! Bog blagoslovio Tamaru, oči ti se, ruke, sve ti se pozlatilo. Koliko volim tu devojku - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga