AKTUELNO

Sad je sve jasno!

U Beloj kući bukti rat ljutih rivalki Rialde Karahasanović i Zerine Hećo, zbog navodne afere sa pevačicinim bivšim suprugom Alijom.

Govorila si o tome, kako bih to najbolje formulisao, da tvoj suprug nikada ništa nije pričao o Zerini, a Đedović je rekao da ju je nazvao pogrdnim imenima? - upitao je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne nju kao nju, nego se radilo o više ženskih osoba, kada sam ga pitala šta je ovo, on mi je rekao da pustim da su to kurve, nije mi rekao konkretno za nju - odgovorila je Rialda.
I na osnovu toga si ti zaključila da sam ja imala nešto sa njim? Ti si izgubila prijateljicu, ovo si namerno uradila! Neka ti je Bog u pomoćI! - dobacila je Zerina.
Ona nije kriva za razvod mog braka, mi smo imali već neke probleme. To je bila kap koja je prelila čašu, ja sam imala rezervisan pristup prema njoj, ona je meni prva pružila ruku. Ja se ne brecam na nju, baš nastojim da ne komentarišem, ali slušam njene izjave i defitnivno mi neke stvari nisu jasne. Generalno tvoje ponašanje i njene izjave - nastavila je Karahasanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti ženo menjaš naglasak, menjaš identitet, ne pričaš kao što pričamo mi! Ti ćeš negde drugde meni objašnjavati neke stvari, ovde nećeš - urlala je Zerina.
Mnogi zadrugari komentarišu da je Zerina bila intimna sa tvojim suprugom? - glasilo je pitanje novinara.
Da li su imali viđanja ili šta, ne znam, to neću da razlažem, ali sam to tada mislila i sumnjala - odgovorila je pevačica.
Ovo je klasično kačenje na mene, imam mnogo toga da ispričam, nisam došla da mahalam, pogotovu da širim dezinformacije! Imaš hrabrosti da me vučeš za jezik, vrlo si mudra i vrlo je podlo sa njene strane, jer si ti i te kako pratila rijaliti - vikala je Zerina.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je Rialda dobila pitanje da li je Vladimir Tomović razlog zbog kog je potegla priču iz 2017 godine, budući da je primetila da je Zerina postala izuzetno bliska sa njim, a poznato je da je ona imala emocije prema njemu.

Ja sam tu priču komentarisala sa Erminom, ona je ušla pre Zerine, samim tim Zerina nije imala tada odnos sa Vladimirom - rekla je Rialda.
Je l' ti misliš da ti je Ermina prijatelj? - ubacila se Zerina.
Razlog zašto sam ja to rekla, ja sam Zerini prišla noć kada je ušla i rekla sam joj da ću joj biti tu ako joj nešto zatreba, a kada je imala konflikt sa Đedovićem, našla je da komentariše mene - rekla je pevačica.
Ja stvarno ne znam sa kim je Vladimir imao šeme, dileme, sa kim se muvao, to me ne interesuje, ko ima averziju prema meni, ali da vas obavestim, naš odnos je završen, ne morate kremu za lice stavljati, e, to je to. Postoji ta neka, isto relacija, pogledi. Ja stvarno ne želim da kažem da se njoj sviđa on, sad može biti milion i jedan razlog, ali je on to pričala pre nego što sam ja ušla. Njih jeste uspalio naš odnos - tvrdila je Hećova.

Kenan Tahirović ustao je za crnim stolom i istakao da nikad ranije nije čuo za Zerinu.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga