AKTUELNO

Nova rasprava!

Trenutno se u Beloj kući polemiše o odnosu Maje Marinković i Marka Janjuševića Jnjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l ovo normalan odnos poštovanja i ljubavi, da li si ti debil devojka? Vaša veze će biti bajna, ili se pomiri sa iživljavalnjem ili se otkači od njega. Ti se ponašaš kao da vama postoji mogućnost, vi ste oboje ludi! Car je lepo rekao Aleks da bi bio sa njom sada i da bi dobila nogu u d*pe - rekao je Kristijan.
Ja se nisam iživljavao, a ja da hoću da joj vratim za sve mogu i mogao sam na mnogo gore načine. Ona nikada nije poštovala ništa, a ja sam manijak. Ja neću da padam na njene suze, jer se ona rasplače za minut, kada sam dobio onaj zadatak suze su bile istinite, ona je mene radila na suze i ovde i napolju a od toga mi je muka - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da poverujm da on sumnja u moje suze, i mislim da voli da me vidi da plačem. Ako vidi da ne može da imamo normalan odnos, onda neka se udalji! Ovde nas svi komentarišu, a rade mnogo gore stvari, a ja sa nisam obrukala jer sam iskrena a on ima 35. godina, a ponaša se ovako. On je rekao kako ne vidi perspektivu sa mnom, ali aj sam sve radila sa razlogom koji mi on da - rekla je Maja kroz suze.
Da nije tih scena napolju i da nije uradila ono sa Vladimirom, ja bih isto rekao da ne želim ništa sa njom. Ja mojim devojkama nisam prelazio preko takvih stvari, a ja sam njoj sutradan donosio da jede. Ja sam joj napolju prelazio preko svega jer mi je pretila i ucenjivala me je - dodao je Janjuš.
Ja ću samo da kažem da on mrzi što me voli! A za sve imaju dokazi i za Ivanu imaju poruke, aj sam priznala svoje greške a ti nećeš - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo ti zameraš njemu a ja imam tvoje prepiske sa drugim momcima - dodao je Zola.
Ti si kriv, ti joj tim stvarima daješ lažnu nadu - dobacio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga