AKTUELNO

Sve je rekao!

U Beloj kući se održavaju "Pitanja novinara", a trenutna tema o kojoj govori Marko Đedović, jesu nova osećanja Mine Vrbaški i Vladimira Tomovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ta pitanja deluju kao da ih je Minina mama postavljala, takav utisak imam. Ja sam rekao kako bi Mina dala sve momke za Vladimirov prst, a priča sa Carom je ne zanima i ona njega ne vidi. Bilo je pitanje da li bi ga primetila da nije igrala igrice, ja mislim da ne ona se samo igra i tera inat evo je klima glavom i tu nema emocija. ja mislim da tu nema ni drugarske linije, apsolutno ničega - rekao je Đedović.
Pola sata sa Vladimirom njoj je dovoljno da zaboravi sve momke, tako bi bilo i sa Mensurom. Ja mislim da bi moglo da se dogodi da obnove emocije i on nije ravnodušan prema Mini i ona mu je na prvom mestu, ali sve zavisi od njega - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona bi apsolutno bila prava verzija sebe da je sa njim! Mina je mene jednom "sahranila", ali mi nikada nije vratila reč i videla se promena u njenom ponašanju i mnogo toga se izmenilo i mnogo više je cenila sebe dok je bila sa njim - dodao je Đedović.
Sanja i Car su novi bračni par i mislim da će im biti lepo, a Car je rekao kako jedino ona može da ga smiri a on još uvek oseća nešto prema Mini, a malo radi iz inata. Valjda će se Sanja smuvati sa nekim pa makar i sa Matorom - zaključio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga