AKTUELNO

Nema ništa od ljubavi?

Mina Vrbaški i Vladimir Tomović bili su sledeći zadrugari koji su dobili pitanja u emisiji ,,Pitanja novinara". A urednik zabave portala Pink.rs Nemanja Vujčić postavio im je pitanja o odnosu sa Zerinom Hećo.

Kakav ste plan napravili Mina i ti u vezi Zerine? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa da nam pomognu da razvalimo Zerini mozak, zar stvarno mislite da meni treba neko za to? - rekao je Tomović.
Neke stvari su se poklopile, baš sam rekla kod Drveta da kako se ko pokaže prema nekome, tako neko i dobije. To nije plan, nego jednostavno je to to - dodala je Mina.
Izgleda kao da ste se urotili protiv nje? - upitao je Nemanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, nemam razloga da protiv nje pravim pakt, nije mi ni protivnik ovde, niti mi kvari koncepciju rijalitija. Ja volim da se našalim sa njom, nije mi napravila nikakvo zlo, da bi pravio pakt protiv Zerine - rekao je Vladimir.
Da li vam se vraćaju emoije? - upitao je Nemanja.
Ne, ona se samo vratila u krevet, sa ovom malom Jovanom Matijević promenila garderober, ja se ovde ne pitam za drugu polovinu kreveta - rekao je Tomović.
Ja sam već komentarisala kakav je naš odnos, isključivo prijateljski i drago mi je da posle svega i nekih stvari, imam neke kritike od njega i vidim da su to dobronamerni saveti. Našla sam svoj mir, jednostavno ne želim da imam rasprave, želim da se odmorim od prethodnog odnosa - rekla je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga