AKTUELNO

Pitanja su počela!

Upravo su počela "Pitanja novinara", a prvo pitanje je postavljeno od urednika zabave sa portala Pink.rs, Nemanje Vujčića koji je postavio pitanje za Miljanu Kulić: Pričala si ovih dana sa Zolom i rekla si da želiš da zadržiš dete, pa da li misliš da možeš sve da izneseš sama sa Zolom i da ćeš imati podršku i oslonac?

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da će se on boriti za dete kao i ja, i da će mi biti oslonac u životu! Marija će me podržati kao i prvi put, a ona vidi da ja njega volim i znam da će mi dati vetar u leđa da izdržim sve ovo do kraja - rekla je Miljana.
Mislim da će porodica cela da me podrži i ne znam ko se više raduje, ali mislim da je tata malo srećniji! Mislim da će se on promeniti i da će biti idealan otac, i sve zbog ljubavi prema meni i detetu, najiskrenije to mislim - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja namerno pravim svađe zbog gledalaca, ja samo želim da budem u kadru i tada pun gas jer znam da ljudi vole svađe parova! Ja sam bila kod ginekologa i pitala sam ga da li smem da zadržim dete zbog terapije koju pijem, ona mi je rekal da je sve okej, ali da je trudnoća visokorizična i da može doći do neke anomalije zbog tih lekova, kada sam je pitala šta da radim ona mi je rekla da je ona ostala trudna u tridesetim i da mi preporučuje genetsko savetovalište, i ja ću to da uradim jer ne želim da rizikujem - prepričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnijen u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga