AKTUELNO

Nije hteo da ćuti!

Sanja Stanković i FIlip Car odlučili su da popričaju o njihovom odnosu u ranim jutarnjim satima, nasamo, gde su isterali njihovu relaciju na čistac.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja zbog Tomovića i tebe poludeo! Ti si rekla d aje Tomović rekao da sam zaljubljen u tebe, e tu je mene prebacilo da igrate sa mnom rijaliti - rekao je Car.
Ja jesam malo popila, ali meni je to rekao Vladimir, neću da ja ispadam tu neki debil, da ja čujem sa strane da se ja tebi dopadam. Nemoj me zaj*bavati. Kaži kako jeste! - poručial je Sanja.
Rekao sam da mi se dopadaš kao žena, da mi prija tvoja blizina, da pričam sa tobom, nisi puna tenzije, nisi puna mračnih misli! Nakon Mine ti si meni anđeoski lik, kao da sam iz sedmog pakla došao ovde... - dodao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip je nastavio da blati Minu, pred Sanjom, na šta je zgodna plavuša poručila da je čak i njoj zasmetao odnos sa Majom Marinković.

Ono sa Majom jeste bilo mnogo, ja sam to gledala sa strane - bila je ljubomorna Sanja.
Evo, ja ulazim u treći dan da nemam nikakvu konverzaciju sa njom, i sam sebi ću dokazati da ne želim biti sa njom... Najverovatnije me ovde više neće zanimati nijedna veza - rekao je FIlip.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga