AKTUELNO

Nova svađa!

Naredno pitanje je postavljeno za Ivanu Marinković: Da li ti se sviđa Šebez od početka?

Foto: TV Pink Printscreen

Ponašali smo se kao drugari vremenom je došlo do toga - rekla je Ivana, pa pitala Miću: Zanima me trenutno mišljenje o Tomoviću jer znam da ga voliš?
Poštenije je da se posvađamo i kažemo šta imamo, bičemo mi u žestokoj svađi, a ja samo zahtevam da kažemo jedan drugom šta mislimo i tako je najbolje! Mi uvek kažemo istu stvar, ma koliko da boli, i ja sam rekao kako je on u rijalitiju 24 sata. Evo na primer njega Zerina sve nešto pita - rekao je Mića, pa postavio pitanje Ermini: ja pitam tebe za Zerinu, u kakvom ste odnosu?

Foto: TV Pink Printscreen

Ti sada hoćeš da napraviš svađu jer ona odvaja Vladimira od tebe, a Zerina meni uvek može da se obrati - rekla je Ermina.

Nakon prvog pitanja, Lepi Mića je postavio naredno pitanje za Minu Vrbaški: Zašto se sprdaš sa Zerinom?

Ona je ispala naivna ovde u nekoliko situacija, ja sam pokušala sve da joj objasnim, i meni nije Vladimir interesna sfera nego tebi - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

To što vi radite nije fer i lepo! Rekla sam ti kad smo sedeli i nema smisla da ja pričam nešto drugo što nisam pričala, vi se sprdate sa mnom. Ja ovde više ne verujem nikome pa ni Vladimiru, a ona je došla da mi kaže kako je Vladimir njoj rekao kako mora da bira između njega i mene - rekla je Zerina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga