AKTUELNO

Svaki savet znači.

U Beloj kući su u toku nominacije. Zadrugari biraju između Aleksandre Nikolić i Nikole Đorđevića, koje je ovonedeljni vođa Alen Hadrović postavio za potrčke. Na red da nominuje je došao Kristijan Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu Aleks da nominujem, ona je dobra, ali je luda. Nije joj potrebno sa ovakvim šarmom i lepotom, da prave budale od sebe. Devojke ne gubite obraz, jer ako se obrukate ovde, bude loše. Nikada ne priznajte da ste prostitutke, ceo život će vas gađati kamenjem. Ja sam ceo život kriminalac, iako sam se promenio, ali uvek ću biti to. Nikola je sjajan, liči mi na mog sestrića, i verujem da ćemo se družiti, ali mu govorim da ne uzima stereoide. Šaljem Nidžu, a nju ostavaljam - rekao je Kristijan.

Nakon Kristijana, reč je dobio Lazar Čolić Zola.

Nikola je kul momak, laganica je, samo da isključi emocije, i biće mu top. Što se tiče Aleksandre, znamo se od prošle godine, imali smo okej odnos, do trenutka napolju kada je objavila nešto za mene. Međutim i to smo rešili. Boli te uvo šta ko priča, igraj se ovde. Ne opravdavam što gubiš honorare zbog gluposti. Ozbiljna si i vrtiš ovde dobre priče. opravdavam tvoju igru. Nominujem Nikolu jer ga manje poznajem - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga