AKTUELNO

Nisu ga štedeli!

Na narednom klipu koji je pušten zadrugarima, prikazana je kompilacija svađa Mine Vrbaški i Filipa Cara.

Mina je generalno emotivno unakažena osoba, ona nema nijedan kodeks u emocijama jer je doživela nagore stvari u najmlađim godinama. Ona je htela da sve izgleda lepo u vezi, a doživela je mangupe i bandite koji je lome, a ovde nema grama emocija! Mina ima k*rvinsku namazanost - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao šta sam milsio i neću da joj prilazim, ona je izvukla iz mene najgore i ja sam stavio tačku na to, ona je meni ušla u mozak i izvukla sve najgore i mi trebamo da živimo na dva kontinenta razdvojeni - rekao je Car.
Sve što traže sve dobiju - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Filipu najavio ovaj scenario, ja samo moram da kažem da si slušao Erminu i mene ne bi sada ovo doživeo - dodao je Mića.
Mi da smo se voleli i da ovo može da ide i da je prava emocija, mi bismo sve svađe izgurali - rekao je Car, pa izleteo iz Bele kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad sam komentarisala sa Matorom, ne znam šta se tačno može svideti ženi kod ovakovog profila čoveka, meni je ovo jezivo i katastrofalno, njemu obim glave govori da je problematičan, ja njega kad sam videla videla sam da je problematičan, on je problem - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Sličan se sličnom raduje, a Mina to voli, a ona voli krimi džimi fazon a on to nije! - rekla je Lili.

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga