AKTUELNO

Tenzija raste!

U večerašnjoj emisiji "Gledanje snimaka", zadrugarima je pušten klip, na kojem se nalazi Dragana Mitrović koja se svađa sa Stefanom Šebezom.

Vidi se da ovo među njima nije istinska emocija - rekla je Dragana.
Ja ovde nisam okrivio samo nju, ovo je bilo odvratno i palo je puno teških reči. Ovo je katastrofa, i nije normalno posle ovoga da komuniciramo i ja sam se povukao, i ona je mene stalno provocirala - rekao je Šebez.

Foto: TV Pink Printscreen

Šebez je kriv, ali ja nisam čula da je on njoj rekao da je k*rva! Ona je žensko, ali ne znam šta joj je trebalo da traži ad se kune u dete. On je ovde apsolutno kriv - rekla je Sandra.
Moje mišljenje je da su Šebez i Ivana samo čekali kada će da uđu u vezu, Ivana je rekla kako je sve radila zbog Anđela, a onda je on video priliku - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Veza Šebeza i Ivane liči na k*rac, i treba osuditi lažne emocije - rekao je Mića.
Ja jesam bili pripita, i videla sam Šebeza da plače! Ja bih skočila na nju, jer ja sam pristrasna, a on mi je rekao da mu je spominajla Strahinju i meni je bilo teško. Ovo da je bila velika ljubav, prešli bi preko toga. smatram da Šebez nije ispao fer, Dragana je ta koja je imala emociju a ja sam mu rekla kako je on samo čekao da uplovi sa Ivanom i videla sam te poglede. Ivana je neko ko samo čeka priliku i neku priču - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne verujem u priče ovde, sem u Kenana i Rialdu, ja ne verujem u sve ovo! Dragana je starija od njega, a ne sme jer stalno plače, a da samo napolju ona se njega ne bi ni setila, a on je muškarac koji gleda kako da k*esne. A ove devojke sve mnogo ljubomorišu - rekla je Lili.
Emocije ne biraju i zato nikoga ovde ne možemo da osudimo! Ja shvatam da ovde svako svašta radi, ali ja neke stvari ne razumem - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa Draganom pričala, i zamerila sam joj što je na Kristijanovom rođendanu pre žurke ona njega polila pivom, to joj nije trebalo a sa Ivaninim ponašanjem sam šokirana - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga