AKTUELNO

Mnogo je povređena!

Pre početka večerašnje emisije "Gledanje snimaka", Voditelj Milan Milošević je započeo razgovor sa Draganom Mitrović, koja je bila jako tužna zbog Stefana Šebeza i Ivane Marinković koji su se poljubili, što je nju jako pogodilo.

Meni su svi rekli kako sam ja njega navela na to ponašenje, ne znam čime sam ovo zasluzila? Mislim da treba da se izvini mojim roditeljima - rekla je kroz suze Dragana.
Ja mogu samo da kažem da je Ivana ispala jako loša, jer meni nije rekla koji sam joj prijatelj za Šebeza, a ja znam da ona oseća toliko emocija koliko Dragana prema njemu sada nakon svega - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam je video uplakanu i rekao joj da popričamo, a mi nismo nešto posebno i nemamo neki odnos. Ona mi je rekla kako joj je otac patrijarhalan i kako on gleda na ove stvari, ali ja sam joj rekao gde se ona nalazi, Ivana je devojka bez srama i morala - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo ovde svi zasebe, ali pojedinicima se ne daje za pravo da komentariše i da radi šta hoće i ja ove stvari ne podržavam - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Deteljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga