AKTUELNO

Ljubavni most srušen!

Voditelj Milan Milošević u emisiji ,,Pitanja gledalaca" pročitao je pitanje za

Zašto se ne ugleedaš na Necu kada se napiješ? Na Kristijanov rođendanu su sve devojke bile Necine tačka i kraj! - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

On je promenio totalno lik i oblik kada je bio pijan, gledao je krivo, svađao se sa tatom, bio je agresivan. Možda misle da malo raširim horizonte. Znaš kako ti je kod nas, imamo Maškare, ljudi se oblače u kostime i onda se to zelo zapali tog zločinca, tako je najbolje i sa mnom, zapalite me odavde - rekao je zbunjeno Car.
Ne znam ko na mene treba da se ugleda. To je bilo da sam se napio prvi put u životu. Ja sam se napio zbog jedne devojke, koja mi je simpatična, zbog Nine, ali sam najviše igrao sa Tarom - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

On je bio tužan i besan zbog svega što se izdešavalo, rekao mi je da sam mu i ja bila privlačna, njemu se ne dopada nijedna druga devojka osim Nine. Nikola i ja smo pokušali da ih spojimo, ali nam nije išlo - ubacila se Tara.
Duša jedna, majke mi, dobrica je. Ja sam mu odmah rekla da je to na drugarskom odnosu. On je rekao da će se boriti za mene - prokomentarisala je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga