AKTUELNO

Haos u najavi.

U Beloj kući uveliko je u toku emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Sanju Stanković.

Car te muvao i priznao da si ti ta koja mu se sviđa najviše, hoćeš mu dati šansu ili se plašiš Mine Vrbaški? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ne plašim nikog ovde. Znam sve šta je pričao, ja sam ga napušila juče jer svaki put kad se posvađa sa njom, on dođe kod mene da je pravi ljubomornom. Ja nisam ničija igračka ovde. Ne znam koja bi normalna devojka njemu pružila priliku posle onoga jutros - rekla je Sanja.
Sanja ima taj utisak da Car želi da pravi Minu ljubomornom preko nje. Sanja želi da zna da li je ta devojka koja se sviđa Caru. Ja bih se na tvom mestu skroz distancirala - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Sanja rekla da misli da je ta osoba koja se sviđa Caru, Sanja je meni rekla par dana pre toga. Stavljam tačku na taj odnos - rekla je Mina.

Naredno pitanje bilo je za Minu Vrbaški.

Zašto pretiš Caru da ćeš napraviti haos ako ga vidiš sa drugom, a ti se muvaš sa Đoletom? - glasilo je pitanje za Minu.
Sama sam kriva. Primetila sam šta radi, ja sa Đoletom nisam terala inat, meni je to prijalo. Moja greška je što sam nastavila taj odnos, da govorim nekom da ću nešto - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanju gledam prijateljski, ona ima mirnoću i normalnost kod sebe, čak i odnosu sa Matorom, ona izbalansira na dobar način. Što se tiče i Sanje i Ivane, na koga je sve mislila Mina kad je rekla da idem od kreveta do kreveta, sve sam radio u inat njoj, kao što je i ona meni. Rekao sam Sanji sve u inat, nijedna me nije zanimala osim Mine - rekao je Car.
Emotivni terorista i emotivni mazohista, našli su se - rekao je Kristijan.
Došao je Car i rekao da ga muva Sanja, nisam htela da dižem frku. Oni su raspravili, pa su krenuli da šetaju, znala sam da se to dešava. Sanja je prelepa devojka, slobodna, svako ima pravo da je muva. Ja ne mogu da se družim više sa njim, jedini prijatelj mi je Šebez - rekla je Matora.
Mina je Đoletu učinila lošu stvar, ona mu je rekla da nije za vezu. Ona kaže da je Đole krivo shvatio - govorio je Car.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga