AKTUELNO

Niko ih ne podržava.

Sreda veče u Beloj kući rezervisana je za "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Filipa Cara.

Da li si pogrešio što si ostavio Aleks zbog Mine, ona te je volela, sada ona uživa, ti kukaš kao kukavica? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

To je isto bio loš odnos, ona je radila loše stvari. Mene zadese loši odnosi, ja izgleda volim kad neko iz mene izvlači sve najgore. Mislim da imam više mana nego vrlina, mogu reći da sam nenormalan i da nisam dobar čovek. Sve što sam rekao, hteo sam da ona čuje, mislim da je bilo potrebno da kažem. Ne moram da se nastavljam sa njom, neka me mrzi za veo život. Ja sam loš po sebe, ne po nju, i ona je loša po sebe. Znam da mogu da budem bolji i drugačiji. Nije mi bilo lepo sa Aleks, vraćam se na neki odnos od spolja, gde sam bio normalan. Možda ja ne mogu normalno da funkcionišem - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni nisu normalno. Mina voli ovu vrstu odnosa, ne sviđaju joj se ni Fran, ni Đole. Minu muči samo razum, i Filip voli tu vrstu odnosa. Juče su pravili haos, Paula je jedva živu glavu izvukla. Oni su sad "ciu, ciu". Onda će opet biti haos. Mina obožava ovu vrstu odnosa, došla je sa pričom da se promenila, ali ne - rekao je Đedović.
Sve i da voli odnos, da li mu to daje za pravo da je naziva svakakvim imenima. Druže, koja je to priča? Što si ti bio sa njom ako ti to sve smeta? Je l' ti smeta što je bila kod Vladimira na krevet? - vikala je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se sklanjala, bežala sam od njega - rekla je Mina.
Juče sam popio, napravio sam haos i sebi. Ja mogu biti i go*no i ovakav i onakav, neće mi glumiti neko nešto što nije - govorio je Car.
Mi slušamo istu Carevu priču 4.mesec, rekla sam Mini da ne znam zašto ona dopušta da je vređaju te stvari. Posle Ermininog ulaska, oni su pucali, ona je rekla šta joj smeta, on ništa nije promenio. Ona ne spava ovde, vuče se - rekla je Rialda.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga