AKTUELNO

Neočekivano!

U toku je emisija "Radio Amnezija", a nakon zanimljivih gostiju koji su govorili o tekućim temama u Beloj kući, Bora Santana je nastavio sa programom koji je i te kako bio šarenolik. Njegov naredni gost bila je Zerina Hećo koja je od subote novi - stari zadrugar. Ona je sada imala priliku da ispriča sve što ima na duši.

Tvoj ulazak je bio drugačiji, rekla si da ti se povraća od pozdravljanja. Mnogi su bili u šoku, a mnogima si rekla da ne želiš da se javiš, ko su ti zadrugari? - pitao je Bora.
Ljudi napolju znaju šta je ko pričao, tako da ako oni ne znaju šta su pričali, onda su oni u problemu. Matora i ja smo imale okej odnos, a ja nisam očekivala da će doći do toga, pa je ona posle skočila na mene, i razočarana sam u svoje mišljenje. To je bilo ono veče kada sam imala konflikt sa Đedovićem. Na primer, Sanja ima averziju prema meni, i to je okej, ja to prihvatam, za Matoru sam rekla, a Vladimir i ja nismo nikada imali veći konflikt, nije me izvređao i to. On mi je prišao i razgovarali smo. Ja volim da se šalim sa Tomovićem, i pričamo, a ako bude to pitanje, pojasniću. Ti si, kao i Toma potvrdio da nemate lepo mišljenje o meni, imate niz osuda, ja vas nisam vređala, kao vi mene - istakla je Zerina, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam svom advokatu rekla, da svako ko pređe granicu, imaće tužbu - rekla je Hećo.
Moram da se ubacim, ja ću uvek da stanem na stranu mojih, jer je on moj prijatelj iz spoljnog sveta. Rekla si da je Marko psovao tvoju porodicu i stala sam za njega - pravdala se Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga