AKTUELNO

Svi su ga pomno slušali.

U toku je emisija "Radio Amnezija" a domaćin Bora Santana najavio je svoje nove goste, a među njima je i Nenad Aleksić Ša koji je rešio da podrži Boru kao i svake nedelje. Nakon specijalnih sponzora koje je Bora najavio, dotakli su se i malih oglasa koje je Ša naknadno pročitao.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša je izazvao smehotres među zadrugarima, a njegovi oglasi bili su kao i uvek originalni.

Santanin prvi gost za danas bio je Kristijan Golubović koji je tokom nedelje proslavio rođendan. Bora je pomenuo i knjigu koju je dobio od svojih najmilijih.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo sam ja napisao tokom svog života, trebalo je da ima 9 delova, ali se svela na tri toma. Ispričao sam sve važne događaje, ali nikoga nisam uvredio, pa se negde pojavljujem u trećem licu, a ustvari, oni koji treba da znaju o kome se radi, i šta je poenta, oni znaju. Dakle ona je od začetk mene, do '94 godine. Ovo je brošura koju su moji prijatelji napravili - rekao je Kristijan, pa izneo anegdotu o njegovom rođenju, nakon čega je pročitao uvodni deo:
Hladno februarsko jutro, daleke 1969, ujednačeno disanje mojih roditelja, isprekidan prasak stakla, tu izranja maskirana faca Nemačkog policajca. Njih trojica su nišanili u tri osobe i mene tek začeto. Moj uhapšeni otac Srboljub govorio je mojoj majci Milanki: "Uradi ono što sam ti rekao, ja neću dugo kući". Rođen sam posle devet meseci - i tako je počela moja autobiografija, sa puno mojih aforizama i mog životnog iskustva, ja sam želeo nekim novim klincima da objasnim koja je moja misija, ne da bih sebe uzdigao - pročitao je deo teksta Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga