AKTUELNO

Otvorili su nove teme!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola proveli su izvesno vreme u apartmanu, gde su iskreno porazgovarali o njihovom odnosu. Naime, Zola je imao želju da spuste loptu, i da se dogovore šta će uraditi dalje, ali je Kulićeva imala samo jedno da mu poruči povodom svega, a to nije išlo u korist Čolića.

Nisam imala osećanja prema njemu, loša sam majka, ništa mu nisam obezbedila! I sada kada smo poslednji put raskinuli, ja sam prala njegove igračke, mama me slagala da će brzo da se vrati. Ti me nikada nisi pitao za njega, evo Toma Panić uvek dođe, donese čokoladno mleko mom detetu - rekla je Miljana kroz suze, pa pitala Zolu:
Gde je sat, ja sam sve videla! Sata nema, doneli su mi ga sa ovom kutijom, ali njega nema. Sat si uzeo dok sam ja spavala - objasnila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ćemo mi čoveče, kako se ti ne možeš unormaliti? - pitao je Zola.
Kada budeš izašao videćeš šta je karma i kako se sve vraća za ono što si lagao, i što su me svi ismevali - prekinula ga je Miljana.
Nisam zbog toga došao Miljana, hajde da pričamo - rekao je Zola.
Prevarila sam te sa trojicom, jedan je iz menjačnice, drugog znaš koji je, a treći odmara u pabu - nasmejala se MIljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto tako? - pitao je Zola.
Za tebe je sve ovo veliki uspeh, jer kad bi izašao, zahvalio bi se Bogu, kad budeš video neke stvari - objasnila je Miljana.

Nakon toga, oni su razgovarali o njegovom neurednom životu, a Miljana se dotakla čak i njegovog polnog organa.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi.

Autor: D.B.

#Zadruga