AKTUELNO

Haos se nastavlja.

U toku je "Pretres nedelje sa Milanom" a naredna tema koju je voditelj Milan Milošević pomenuo, bila je vezana za odnos Alena Hadrovića i Zerine Hećo, koja je od subote učesnica Zadruge 4. Naime, njihove prepiske su odmah nakon Alenovog ulaska izašle u javnost, a sudeći po svemu, zadrugari su bili i te kako bliski. Oni su prokomentarisali njihov odnos, gde je istina negde između. Naime, oni su osudili jedno drugo kako lažu, a ko je u pravu saznaćemo u nastavku večeri. Nakon oštrih osuda Bore Santane na Zerinino ponašanje, reč je imao Alen.

Dado je njoj napisao da se javno pokaje na Instagramu što se viđala sa mnom, dok je bila sa mnom. Ona je meni rekla da nisu bili 4 meseca zajedno - dodao je Alen.
Dao si joj lažnu nadu, pa je posle šutnuo. U ovom momentu je 90 posto veza preko Instagrama. Gazda kafana se javlja pevačicama, zvao si je, video kakva je - ubacio se Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Dado je mene omalovažavao, ja sam video, ona mi je poslala skrinšot - počeo je Alen, ali ga je Đedović prekinuo:
Beogradski je*ači i ku*vinjska posla! - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je htela da se osveti Dadu, nama je sve jasno! Alen je hteo da je k*esne, ali ona nije bila u Beogradu. Ona je zbog njenog problema sa momkom upala u haos. Alen je takav, on sve brani, tako i Maju, zato je branio Zerinu - ubacila se Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Kriv je samo zbog davanja lažne nade, tu je njegova krivica, jer je hteo da je iskoristi - objasnio je Đedović.
Ja sam to radio svakoj devojci, pričao da je savršena, nikad lepša, odradim šta imam i ćao - dodao je Vuk Mob.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi ispod.

Autor: D.B.

#Zadruga