AKTUELNO

Svi su imali po nešto da dodaju.

Emisija "Pretres nedelje sa Milanom" je u toku, a sudeći po dešavanjima u Beloj kući koja su obeležila prošlu nedelju, ovo će biti jedna veoma uzbudljiva noć. Voditelj Milan Milošević, odmah se dotakao jedne od gorućih tema koja je danima unazad tresla Belu kuću, a to je trudnoća Miljane Kulić. Naime, nakon komentara glavnih aktera, ali i zadrugara koji su želeli da se ubace, na red je došao i Marko Janjušević Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti malopre kažeš da se sve shvati ozbiljno, ali kako da razumemo da je ona trudna ili nije. Sad treba da porazgovaraju. Vi ste zreli ljudi, u ljubavi, još se volite, porazgovarajte - objasnio je Janjuš.
Žao mi je Miljane, ako se to desilo. Takve stvari se ne dešavaju slučajno, nije to ruski rulet. Meni se to desilo sa 22 godine, i imala sam kirotažu, moj prvi dečko je to bio. Nisam bila spremna, i više se nikada nisam igrala ruskog ruleta. Jer ako ti se desilo jednom, sve mere se preduzimaju. Meni se desilo dva puta, sa 22 i sa 38 godina. Ali ako ti se to desilo sa istim dečkom, to je namenski - rekla je Lili.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga