AKTUELNO

Nije štedeo reči.

Nakon što je Alen Hadrović kao ovonedeljnu omiljenu osobu naveo Maju Marković, u Beloj kući nastao je opšti haos! Naime, zadrugari su saznali da je njihova veza obnovljena. Maja se pravdala da je sve što se desilo ostavila iza sebe, i da je rešila da nastavi vezu sa Alenom. Ona je istakla kako je sve što je imala sa bivšim verenikom Jovicom Putnikovićem završila, i da njeno srce definitivno pripada ovonedeljnom vođi.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Đedović je oštro osudio Maju, pa je naveo činjenice i zapažanja koje je on primetio. On je ubeđen da je sve što se desilo od ulaska Zerine Hećo upravo okidač da se njih dvoje ponovo zbliže. Naredni zadrugar koji je imao priliku da prokomentariše sve o čemu se polemisalo jeste Lepi Mića.

Činjenica je da su odnosi zahladneli nakon stizanja stvari. Ona je objašnjavala da joj je trebalo vremena, bila je u rastrojstvu. Ali iznenadna prisnost i nerazdvajanje se primetilo, jer spoljni faktori utiču na vezu. Jedan faktor je bio Joca, a drugi je Zerina. Oboje imaju problem sa njenom vezom, oni vezu održavaju na aparatima, veštački. Dok ona ne raščisti sa Jocom, a on sa Zerinom, neće moći da budu u normalnom odnosu. Ljudi, hajde vi nas da demantujete sa argumentima, to su stvari koje nas interesuju. Ja jedva čekam da čujem dijalog između Zerine i Alena. Nek bude nauk svim zadrugarima koji dolaze. Mogu da se menjaju naše konstatacije - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga