AKTUELNO

Ovo je bilo očekivano.

Kao i svaki drugi, i ovaj ponedeljak veče rezervisan je za "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Nakon što se ovonedeljni vođa Alen Hadrović odlučio za svoje potrčke, a to su Nikola Đorđević i Aleksandra Nikolić, za koje je Hadrović istakao da je primetio izvesne emocije i simpatije koje su evidentne mnogima, usledili su komentari.

Podsećamo, sam izbor potrčaka protekao je i te kako zanimljivo, obzirom da je Alen, kao prvobitne potrčke naveo Natašu Radan i Anđela Rankovića. Alen je otkrio da je Kenan Tahirović taj koji mu je predložio da njih dvoje stavi za potrčke, obzirom da je i vođa primetio da se između njih ponovo rađaju emocije, što je Nataša kasnije i priznala, dok se Anđelo kolebao kada su u pitanju leptirići u stomaku koji su se kod zadrugarke opet javili.

Foto: TV Pink Printscreen

Više se devojaka javilo danas Nikoli, to je ljubav, to je pažnja, neka pitkost prema njemu, Tara je rekla da je brutalno dobar frajer, ova je rekla da je zaljubljena, a onda imamo drugi deo devojaka, Aleks je sada jedna od najomraženija u Zadruzi, jer su mnoge želele da budu sa Nikolom. Sada ona jaše, sada ona sedla. I šta god drugi govorili, izgleda da i Nikoli ovo nije teško palo. Ona je čak i rekla da je on rekao da želi da spava pored nje - objasnio je Mića, pa nastavio:
Tara sada menja mesto, ona ne bi bila Tara da se ne ugurava namerno. Tara je malopre njemu ušla u zagrljaj, misleći da je ta priča završena, ali je Alen napravio rotaciju. Mislim da je to za oboje pozitivna i željna priča, on je čak izjavio da mu se ona sviđa. Aeksandra, reci šta si rekla jutros u 6 sati - završio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa da, rekla sam da je simpatičan - nasmejala se Aleksandra.
Moram da kažem da je to odličan izbor jer ovaj izbor najviše šteti dve devojke, Nataši i Tari. Tara nikome nije dala da priđe njenom krevetu, a ona je njemu dala na četiri dana. Dečko izgleda ekstra, nema šta da se kaže, iskreno. A ona treba da bude iskrena i da kaže da joj se dečko dopada, ona je mene sinoć slala da ga zovem da sedi sa nama. Aleksandra, tu nema ništa loše - objasnio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se sviđa izbor, jer je između njih najveća hemija. Samo da odbranim Paulu, tu stvarno nema ništa. Nataša je najmanje zainteresovana, a Tara hoće da mu pere veš, ali Aleks i Nikola imaju najveću hemiju - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam rekla da bih bila u vezi sa njim, neću da brzam. Lep je, simpatičan - rekla je Aleks, nakon čega joj je Sandra čestitala na iskrenosti.
Lepa je devojka, prija mi njeno društvo - potvrdio je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu.

Autor: D.B.

#Zadruga