AKTUELNO

Menjao boje!

U nastavku emisije "Izbor potrčka" Lepi Mića je zatražio reč od voditelja Milana Miloševića, kako bi prokomentarisao raspodelu budžeta Alena Hadrovića.

Nikada gora i bleđa raspodela budžeta. Ja mislim da je najnepoštovanija podela. Nedržanje pažnje, niko ništa nije slušao, kao da smo na vašaru. Ne može neko da postavi vođu, da bi radio kako želi. Alen treba da radi kako on smatra. Ja sam prvi zamerio što je kao meni dao zbog Bojana veliki budžet - počeo je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva rečenica: "Daću veliki budžet onima koji su jaki" je najsmešnija rečenica ikada. I Zola je jak... To su uradio samo da bi nivelisao odnos Kristijana i tebe. Trebalo je da daš Kristijanu mali budžet. Dva, ako daješ jakim momcima, jak je i Zola, jaka i debela je i Miljana, treba da jede. Puši k*rac jakim momcima, ja nisam budala. Boli ga k*rac za ove sitne, to je poenta ove priče. Šta je poenta, da daš mali Kenanu? Ceo proces deljenja budžeta je takav bio... Ko da se buni, Nadica? Nikome nije ništa obrazložio, da kaže takav si čovek... Meni je dao veliki jer sam poštovao Bojana Savića. Ja sam zahtevao da kaže mišljenje o meni. Meni je budžet najmanje bitan, ja želim komentar. Nikom nije rekao ništa ono što treba da kaže. Odnosi Alena sa pojedinim zadrugarima su svima jasni. Prvo sa Tomovićem. Nataša, kao njegov najbolji ženski prijatelj, je zaslužila prva posle Maje da dobije najveći budžet. Mislim isto za Zerinu, rekao je da ima stvari koje su neraščišćene. Drugo, trebalo je zadrugarima koji su novi da da velike budžete, tako i Zerini, da pokaže da misli o njoj, kao što priča da je džentlmen. Ja odlično znam šta pričam. Ovde se King Kongovi između sebe mire i prave lažni mir. To će kad tad da eksplodira. Pogledaj koliki je Nikola, valjda i on zaslužuje veliki budžet. Daješ jakima, a zaboraviš jednog jakog! - govorio je Mića, a Alen je pocrveneo od muke.
Moja stvar je kako ću ja - pravdao se Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.