AKTUELNO

Mnogi nisu zadovoljni.

Nakon raspodele budžeta ovonedeljnog vođe Alena Hadorovića, zadrugari su istu komentarisali.

Nikada veće nepoštovanje prema vođi od većine zadrugara. Moje lično mišljenje je da si išao linijom manjeg otpora, nezameranje... Nije Bojan vođa, nego ti, trebalo je meni da daš budžet i kažeš ono što misliš. Najsmešniji izgovori za velike budžete, "jaki muškarci" - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da imamo super odnos, nevezano za budžet. Nataši je trebalo da daš veliki budžet - rekla je Milica Kemez.
Smatram da si pogrešio u vezi podele budžeta sa mnom, ispao sam čovek prema tebi, i uvek ću da ispadnem. Smatram da si pogrešio, nije trebalo tako prema meni, ja znam šta ti misliš o meni, to nećeš da izneseš, ja to osećam. Ja sam iskren, ti nisi. Za Maju sam samo rekao da brani neodbranjivo, a da si se ti zaljubio. Ovde niko nije glup ušao, a posebno ti. Ja prema tebi nikad nisam pogrešio, ti jesi - rekao je Toma Panić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadam se da si iskren kad si govorio o meni i Anji, nemamo neki specijalan odnos. Mislim da si elokventan, ovde imaš neko svoje društvo. Meni je jedini prijatelj ovde Anja - rekao je Cvele.
Prezadovoljan sam jer sam pivopija, sada se vraćam punom snagom, pravio sam mesec dana pauzu. Hoću da pohvalim vladavinu Kristijana Golubovića, nastavi da praktikuješ bacanje sudova u bazen. Znače mi lepe reči od nekog kao što si ti - rekao je Vuk Mob.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga