AKTUELNO

Haos!

Nakon haosa sa Miljanom Kulić, Alen Hadrović je nastavio da deli budžete zadrugarima, ali je ona i dalje upadala njemu u reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji budžet za Mišela, ti si primer kako se ponaša gospodin. Toliko si normalan, lepo komentarišeš, odmeren si - pričao je Alen.
Daj Zerini veliki budžet, zahvaljujući njoj si ušao u rijaliti. Zašto nisi dao Mišelu veliki, rekao si da snažnim momcima daješ... Ušlihtao si se Kristijanu i Janjušu. Hoćeš da kažeš da Mišel nije snažan? - dobacivala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostani do kraja to što jesi, Mišel. Izaći ćeš sa ozbiljnom karijerom... Ti već jesi zvezda, ali treba da se dokažeš narodu. Želim ti svu sreću - dodao je Hadrović.
Matora, srednji, šta da ti kažem. Mnogo si srčana, da si muškarac, j*bala bi mater svima po gradu. Razumem kako voliš... Ti imaš svoj način i svaka ti čast na tome - istakao je Alen dok je davao Jovani budžet.
Daj Nikoli i Zerini veliki budžet - nastavila je da dobacuje Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Smuvao si devojku dok je čovek u invalidskim kolicima - dobacivala je Kulićeva, a skočila je Maja.
Pomeni još jednom takve stvari, videćeš. Sad ćeš da vidiš - skočila je Maja.
Dečko se bori za život, Alen jedva dočekao priliku da se smuva sa Majom... A pričaš da sam ja zla, većeg zla od vas dvoje nema - nadovezala se Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Videćeš zlo - dobacila je Maja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.