AKTUELNO

Gotova priča.

U toku je emisija "Pitanja novinara", urednik zabave portala Pink.rs, Nemanja Vujčić, postavio je pitanje za Filipu Cara.

Filipe, mene zanima da li si ti odlučio da nećeš više biti sa Minom ili da ćeš opet pokušati da se pomiriš sa njom do svitanja - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina i ja smo se dogovorili da popričamo o tome, ali smatram da ni ona ni ja ne želimo da se upustimo više u takav odnos, ali smatram da bismo mogli da budem prijatelji posle svega. Nije dobro po nas da budemo zajedno - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemanju je zanimalo zašto Filip ne pokuša da bude sa Aleksandrom Nikolić jer ona želi da bude sa njim, za razliku od Mine Vrbaški.

Što se tiče Aleksandre, ja sam sa njom završio taj odnos, ali smo morali da razgovaramo o tome svemu napokon, i to smo uradili. Ona se mnogo promenila nakon odnosa sa mnom, što nije dobro za nju. Mi sada moramo da imamo korektan odnos ovde, jer smo osuđeni jedni na druge. Ne sviđa mi se što još uvek ima osećanja prema meni, ali se nadam da će se to promeniti, jer sam joj ja rekao da nema šanse da opet budem zajedno - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemanja je zamolio da Mina ustane i stane pored Cara.

Ja sam raskrstila u svojoj glavi, mene ne interesuju veze, i želim da bude vesela i nasmejana i da se družim . Ja njemu mog da dam savet i da budemo prijatelji, ali posle onoga kada me je uvredio ja sam ga precrtala. On i Aleksandra nikada više neće ući u vezu. Njemu se sada sviđa neka druga devojka u kući, a to je Ivana Marinković. On je meni rekao da njemu treba takva osoba sa kojom bi on bio pravi Filip, sa kojom bih uživao - pričala je Mina ali ju je Car prekinuo:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njoj rekao da postoji neka osoba koja mi je zapala za oko, i da je ta devojka kompetentna za mene - rekao je Car.

Nemanju je zanimalo ko je ta devojka, ali Filip nije hteo da otkrije. Onda je zamolio Minu da gleda Filipa kada kaže ime devojke da vidi da li će se Filip zacrveneti kada pomene jednu zadrugarku. On je mislio na Sanju Stanković, ali Filip je negirao.

Ja imam još neka osećanja prema Mini, ali nisu kao ranije. Ovde ima devojka sa kojom ja mislim da bih imao lep i zdrav odnos, kao što mislim da bi i Mina imala sa nekim takav odnos. Ja neću otkriti ko je ta osoba - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta. 

Autor: N.B.

#Zadruga