AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Naredno pitanje u igri istine postavila je Milica Kemez, a uputila ga je Jovani Ljubisavljević.

Zanima me, ti si par puta ovde na konto klipova iznela da nemaš lepo mišljenje o meni... - počela je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Tačno sam znao da će kao i Tara Simov, da postavi pitanje o sebi, ljudi ja ne mogu da verujem - zaurlao je Tomović.
'Alo, jesi li retardiran ti?! Ne znaš ni šta hoću da je pitam. Zanima me zašto si htela da ideš sa mnom na ručak, sa tvojim dečkom - nastavila je Kemezova, ali ju je Tomović ponovo prekinuo istom upadicom, te je promenila pitanje i uputila ga Anđelu Rankoviću.
Šta ti misliš o tom odnosu Tare i Ša, pošto si ti najbliži njima i kako komentarišeš ovu situaciju što Matora hoće da izvuče iz Sanje za ketering? - upitala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, tako je ispalo da si rekla za s*ks - odbrusila je Sanja.
Razumeo sam ja pitanje, Matora, čekaj, stani. Što se tiče Tare i Ša ja nijednom nisam ustajao da govorim o tome, zato što znam kako je to izgledalo ranije i kada hoćeš nekoga da opravdaš. Ja sam tu sa Ša i provodim dosta vremena sa njim, nisam hteo da komentarišem, jer nisam hteo da ispadne da ja pravdam svog drugara. Ja sam od samog starta bio super sa Tarom, sve ono što je Tara komentarisala, to su dve od četiri situacije za koje sam ja prvi imao takav odnos prema Tari. Sviđa joj se Čorba, pa ne, a evo ujednom mogu da kažem i Sanji, ja neću da mi neko ispija energiju da mi pričaju različite priče. To prvo, a što se tiče toga da li je Ša zaljubljen u nju, ne, on ne može da bude zaljubljen u nju, ne postoji šansa, ja odlično znam koliko on priča o svojoj ženi. Ja mislim da sam mu jedna od najdražih osoba kojoj priča o svemu tome. Tara je željna pažnje, da se vodi stalno neka polemika oko nje, zato što je mlada, takva je 300 na sat. Ša zameram to što je dopustio da toliko daleko od njihov odnos da neko posumnja, ali ja ne mogu da pričam, jer Mića hoće da pričam o njoj. O njihovom odnosu, Ša je dozvolio previše, rekao sam i njemu pre dve, tri nedelje, Tara je u 90% slučajeva izuzetno nestabilna emotivna osoba, koja je toliko iritantna i prouzrokuje bes u tebi, ja sam joj rekao da ne želim da mi crpi energiju i da mi priča o njenim vezama. Rekao sam njemu da nije smeo da dopusti da do toga dođe, ako ona skače, ne može da dozvoli da skače po njemu, čupa, pa posle toga su dobri. Napušiš je k*rca, tako se to radi, a to je ono, ti si njemu draga. Meni nije jasno, ali ti si takva, draga si mu. I on je meni rekao da sam ti ja prilazio, jesam, ja pređem, ali on je pogrešio, jer je druga velika greška da dozvoli da ti možeš tako nešto da pomisliš. To si pričala. On je kriv za to najviše. Šta god da je ona mislila, on je kriv za to, što nije pomislila to za mene, on je previše dopustio. Što se tiče njihovog odnosa, normalno je da treba da budu u korektnim odnosima, ne treba da ima viša akanja, džapanja, znam da njegova Ika ne vidi u ovome ništa, on je takav, emotivan. Ja sam njemu najviše zamerao, ima 40 godina i nije mi jasno kako ne može da preseče - ispričao se Anđelo.
Ispada kao da sam ja njega maltretirala, da sam ja teška, naporna, da smaram, pa što vi pričate i komunicirate sa mnom? -povikala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara, ti si prenaporna, to svi misle. Tara ti si naporna kada ti treba upaljač - ubacila se Rialda.
Ja sam nestrpljiva i tako te stvari, puštam da se dva meseca priča da sam naporna, kako meni svi nešto zameraju. Ja nisam pričala šta meni smeta kod vas. Kada je bila situacija, kada sam se javila za reč, kada su te optužili da si pričao o Sanji sa Matorom, i kada sam ja tebi rekla da si i meni zamerao, da si mi j*bao mater, da ne radim stvari koje me povređuju, u tom momentu sam ja videla da ti idem na k*rac, ja sam prestala da pričam sa tobom na tu temu - vikala je Tara.
Ja sam juče i rekao Sanji, naravno da ću da te saslušam, ali ne mogu 100 puta. Ja sam rekao od prvog dana da je meni Tara lujka, ja nemam loše mišljenje o Tari da je ona odvratna, ili da će nešto namerno da zakuva, samo sam rekao koje su njene mane - ubacio se Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

U celu raspravu se umešao Lepi Mića, koji je zamerao Anđelu i Ša na njihovoj rečitosti u svom stilu, urlajući na sav glas.

Mićo, k*rac me boli za tvoje priče, poduvali ste ga i nećeš dobiti, i ti Milice da se teraš u p**ku materinu - odbrusio je Ša.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga