AKTUELNO

Pale maske.

U toku je Igra istine u Beloj kući. Sledeće pitanje je postavila Ljiljana Stevanović Lili.

Sa svojih 35 godina si ušao u rijaliti, i molim te mi objasni tu tvoju turbulenciju što se tiče tvoje veze, moram te pitati šta te navodi na takvo punašanje u odnosu sa Rialdom, jer meni vi delujete za sva vremena - glasilo je Pitanje za Kenana Tahirovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja u vezi želim privatnost, a ne ovde da svi pričaju o tome. Meni je sa njom bilo super, ali su mi neke stvari smetale duže vreme, ali sad su se skupile - rekao je Kenan.
Znao si u startu gde si, ali dobro, tvoje mišljenje, meni ste vi za sve vreme - rekla je Lili.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa videćemo, ali ovo je kraj za mene - rekao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Objasni mi tovj odnos sa Filipom sada - upitao je Kenan Alekandru.
Posle razgovora sa Filipom ništa se nije promenilo, osim toga što sada komuniciramo normalno. Ja imam osećanja prema njemu - rekla je Aleks i postavila pitanje za Milicu Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila si nervozna neko vreme, pa si Bori rekla da da to ku*verinama, pa me zanima na koga si mislila i o čemu se radi - glasilo je pitanje.
To je između mene i Bore, ja sam to ovako rekla ovako, nije bilo ni bitno. Meni je jao licemerno što se ti i Paula meni smejete licemerno, ali mene vi ne zanimate, nebitne ste mi - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Alo devojko jesi li ti normalna, štta pričaš ti, ovde nas vređaš i prozivaš - rekla je Paula.
Ja nemam razloga da budem ljubomorna ni na jednu devojku ovde, ja znam ko sam i kako radim. Meni nije trebalo da pravim svašta da bih bila ovde. Ja da sam htela da te pokopam ja bih ti rekla da je Filip hteo da me poljubi dok ste bili zajedno- rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga