AKTUELNO

Sve su razjasnili!

Naredno pitanje u večerašnjoj "Igri istine", je postavila Ivana Marinković za Nenada Aleksića Ša: Zanima me da mi kažeš iskrteno mišljenje o Tari i to što je uradila?

Foto: TV Pink Printscreen

Razočaralo me jeste, jer sam ja u prijateljstvu jako veran i lojalan, i ja dajem sve od sebe kada nekoga gotivim, ali kada se desi takva neka priča ja se razočaram. Imam samo da pitam Taru: Da li sam ti ikada rekao kako sam ja zaljubljen u tebe? - pitao je Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ali sam ja imala nekoliko situacija u kojim asam pomislila. Ja sam se zaklela i slagala, kako bih ga zadržala kao prijatelja. Pričala sam i sa Sanjom o tome danas, kada sam ušla ovde ja sam rekla kako smo se zgotivili i tada se formirala družina njeka, i on se družio sa Đoletom to je bila naša ekipa. Dok su mene svi osuđivali kako sam teška i naporna, od svih tih ljudi, sa Franom sam se svađala ali i sa Nenadom, ali on je neko ko se iskulira posle petnaest minuta i to mi je prijalo, on se nakon svađe svakome obrati, a davao mi je i pažnju koju mi je on davao, a ja bez pažnje ne mogu. I jako mi je drago kada nisam dobro on me pita kako mi je, a i za krevet kada je bio problem njemu, ja sam mu rekla da spava kod mene i on je to prihvatio a ja sam skontala da se ti ložiš na mene i rekla sam Đedoviću, ali nakon toga ništa nisam rekla nikome - rekla je Tara.
Ja moram da kažem, ja sam neko ko voli da mi neko posvećuje pažnju i ja sam takav i u prijateljstvima, sa svima imam isti odnos! Ko god me poznaje, zna da sam ja ovakav prema svakoj ženskoj osobi, pa čak i prema Aleks sa kojom nemam nikakvu komunikaciju i tu nema nikakvih loših stvari, i da znate ja ću nastaviti tako da se družim sa devojkama, i moja supruga nema ništa protiv toga i zna sve i moju celu prošlost. Svako zna šta radi, ona je sve priznala a vi komentatori koji pravite priče, pogledajte vas ja sam lagan - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga